Szállítási feltételek

 • A kézbesítést Magyarország területén, a DPD Hungária Kft. futárszolgálata végzi.
 • A kiszállítás ideje Magyarország területén általában 5 munkanapon belül történik, de előfordulhat, hogy ez a folyamat három hetet is igénybe vehet, ezért minden esetben az adott termék leírásánál, valamint a megrendelést visszaigazoló e-mailben tájékoztatunk a szállítás várható időpontjáról. Ugyanakkor igyekszünk a szállítási időt minden esetben a lehető legrövidebbre csökkenteni.
 • A megvásárolt terméket a kézbesítéstől számított 14 naptári napon belül lehetőséged van visszaküldeni (az eredeti csomagolásban az összes címkével és tartozékkal) akár indoklás nélkül is.

Jelezd nekünk e-mailben vagy telefonon, ha ez a szándékod és a részleteket munkatársunkkal tudod egyeztetni. Ebben az esetben a kifogásolt termékek vételárát legkésőbb az áru visszaszolgáltatását követő 14 naptári napon belül visszatérítjük.

 • Az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatosan felmerült költségeket Neked kell viselned.
 • Az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő károkat köteles vagy megtéríteni.
 • Nem vagy jogosult elállási jogodat gyakorolni, ha a termék megsérült, vagy hiányosan érkezik vissza.
 • Fenntartjuk a jogot, hogy ne fogadjuk el a visszaküldött árut olyan termékeknél, melyek természetüknél vagy jellegüknél fogva nem visszaküldhetőek, illetve melyek gyorsan romlandóak vagy használódók, mint például a fehérneműk és a fürdőruhák.
 • Ezeknél a termékeknél mindig közöljük, a termék leírásánál, ha az adott termék visszaküldését nem fogadjuk el.

Kiszállítás Magyarország területén ingyenes, de a kezelési költségek a következőképpen alakulnak:

 • 690 Ft: előre utalás és 20.000 forint alatti megrendelés esetén
 • 0 Ft: utánvét/előre utalás és 20.000 forint feletti megrendelés esetén
 • 1290 Ft: utánvét és 20.000 Ft alatti megrendelés esetén

E-mail címünk: info@roses.hu

Külföldi kézbesítés esetén a szállítási díjakat az alábbi link tartalmazza: Nemzetközi árak

Általános Üzleti Feltételek

Megrendelésed elküldésével a Fashion's Secret Limited Company vásárlójává válsz.

Általános:
Az eladó a Roses.hu honlapon található Online-kínálat keretein belül minden esetben a Fashion's Secret Limited Company (cím: Hova House, 1 Hova Villas, Brighton & Hove, BN33DH, United Kingdom, Company No: 8809720).

Felelősség az Online-kínálatért:
A roses.hu weboldalon kínált termékekért kizárólag a Fashion's Secret Limited Company a felelős.

A szerződés tárgya:
A szerződés tárgyát képzik a Fashion's Secret Limited Company Roses Fashion nevű internetes oldalain található valamennyi termék, melyek tulajdonságairól, jellemzőiről mindig az adott termék konkrét oldalán tájékozódhatsz.
A kitöltött megrendelési lap interneten való elküldésével Te, mint ügyfél egy kötött ajánlatot teszel egy vételi ill. egy szállítói szerződés megkötésére. A megrendelési lap elküldését követően a rendszer egy automatikus összefoglaló válasz e-mailt küld részedre, amelyben az általad megrendelni kívánt termékek listáját és árát találod. (Ez az e-mail nem tévesztendő össze a megrendelés visszaigazolásával).
Az ajánlat elfogadása esetén a Fashion's Secret Limited Company a megrendelésed elküldését követő legkésőbb 48 órán belül e-mailben visszaigazolja részedre a megrendelésedet, amelynek elnevezése: xy számú megrendelés visszaigazolása!

Szállítás:
A szállítást külföldre kizárólag csak előre utalás esetén vállaljuk!
A megrendelések kézbesítése Magyarország területén a DPD Hungária Kft. futárszolgálatán keresztül történik.
Külföldi megrendelés kézbesítése esetén, a szállítási díjakat az alábbi link alatt találod: Szállítási díjak

Vételár, fizetési feltételek:
A termékek mellett feltüntetett ár a termék vételára, amely tartalmazza az általános forgalmi adót is. A termékek vételára nem változtathatóak meg a megrendelés leadása és az termékek kézhezvétele közötti időszakban. A vételár kiegyenlítése készpénzben a futárnak átvételkor (utánvét), vagy bankszámláról történő átutalással (előre utalás) történhet.

Szavatosság:
Ha szavatosságot érintő hiányosság áll fenn, akkor a törvényben meghatározott keretek között kérheted a hiány pótlását, az ár csökkentését vagy a szerződés felbontását.
Ha a megrendelt árucikk hibás, esetleg a szállítás során megsérült, akkor azt a Fashion's Secret Limited Company díjmentesen kicseréli.
Abban az esetben, ha ezt a lehetőséget nem kívánod igénybe venni, az áru vételárát visszatérítjük.
Ha sérülést észlelsz az átvett terméken, kérjük értesítsd Ügyfélszolgálatunkat.

A vásárlástól való elállás:
A megrendelt termékek kézhezvételétől számított 14 naptári napon belül jogod van elállni vásárlási szándékodtól.
Ebben az esetben a Fashion's Secret Limited Company a kifizetett vételárat visszatéríti legkésőbb a termék visszaszolgáltatását követő 14 naptári napon belül.
A visszatérítést kizárólag bankszámlára áll módunkban teljesíteni. A visszatérítés a szállítási költségre nem vonatkozik, valamint az áru visszajuttatásának költségeit is Neked kell viseled!

Sikertelen kézbesítés:
A Te hibádból meghiúsult kézbesítés miatti újraküldés költségei minden esetben Téged terhelnek.

Korlátozott felelősség:
Az interneten történő kommunikáció és adatforgalom hibamentes működését és állandó elérhetőségét a technika mai állása szerint nem lehet szavatolni, ezért a Fashion's Secret Limited Company nem garantálja az online-kínálatának állandó, megszakítás nélküli működését, elérhetőségét.

A honlapon szereplő képeken, prospektusokban, szórólapokon, katalógusokban, hirdetésekben szereplő adatok, meghatározások, írásos és elektronikus ábrázolások pusztán információ jellegűek, ezért a színt, súlyt, elhelyezést és a termék más hasonló paraméterét érintő adatok, nem számottevő mértékben, de eltérhetnek az ezekben megadottaktól.

Adatvédelem:
A Fashion's Secret Limited Company-nak jogában áll az üzleti kapcsolattal összefüggésben, a birtokába jutott adataidat, a szerződés végrehajtása céljából, az Adatvédelmi Törvény előírásainak megfelelően, elektronikusan tárolni és feldolgozni.